Personnel (internal)

Pedagoger på småbarnsavdelningen Fjärilen

Cecilia
Jag började arbeta på Rosa Tornet Nov- 01. Jag är diplomerad småbarnspedagog, montessoripedagog 0-6år med specialistexamen (NAMEX) samt legitimerad förskollärare.
Patricia

Jag har arbetat på Rosa Tornet sedan september 2011.

Emelie

Har arbetat på Rosa Tornet sedan 2018

Pedagoger på småbarnsavdelningen Humlan

Litsa
Jag har arbetat på Rosa Tornet sedan augusti 2011. Jag är utbildad barnskötare och dipl. småbarnspedagog.
Gunilla
Jag är utbildad Barnskötare och har arbetat på Rosa Tornet sen 2018
Anna
Sarah

Pedagoger på syskonavdelningen Grodan

Evelina
Jag har arbetat på Rosa Tornet sedan 2009. Hösten 2011 valde jag att utbilda mig till förskollärare. Sedan januari 2015 är jag legitimerad förskollärare.
Melanie
Jag är legitimerad förskollärare sedan 2007. Jag har montessorikompetens och har läst kurser i utepedagogik samt barnlitteratur. Jag har arbetat på Rosa Tornet sedan januari 2015.
Melissa
Jag är utbildad montessorispecialist för barn i åldern 3-6 år. Ursprungligen kommer jag från USA och jag kom till Sverige 1976. Min tvåspråkighet har jag använt som modersmålslärare för barn från 6 år till och med gymnasiet.
Linda
Jag har arbetat på Rosa Tornet sedan 2009. Jag är legitimerad förskollärare, montessoripedagog och utbildad ateljerista. I nuläget utbildar jag mig till specialpedagog på Malmö Högskola.
Rosa

Jag är utbildad barnskötare och har arbetat på Rosa tornet sedan 2018

Pedagoger på syskonavdelningen Trädet

Sean-Ryan
Jag arbetar som vikarie på Trädet och har arbetat på Rosa Tornet sedan 2017
Linda
Jag har arbetat på Rosa Tornet sedan 2009. Jag är legitimerad förskollärare, montessoripedagog och utbildad ateljerista. I nuläget utbildar jag mig till specialpedagog på Malmö Högskola.
Christina
(Skyddsombud)
Annika
Jag är utbildad förskollärare med Montessoriutbildning
Lisa

Förskolechef

Madeleine
Förskolechef

Kock

Camilla
Jag bor utan för Åkarp med min man Johan och våra 2 barn Max och My. Har arbetat i restaurangbranschen i ca 20 år, senast som köksmästare på skeppsbron 2. Jag har även drivit hunddagis i 4 år. Min fritid ägnar jag främst åt mina barn, trädgården, att fixa hemma och att baka.