vecka 4 Trädet

29 januari 2016

Hej alla föräldrar!

Nu är vi åter i det våta och geggiga vädret. Barnens overaller/överdragsbyxor blir väldigt smutsiga och våta. Ni behöver inte ta hem deras kläder för att tvätta dem var varannan dag för de kommer bli lika mustiga igen efter 10 minuters lek ute på gården. Det sliter bara i onödan på kläderna. Det är bättre att ni låter de torka och sedan skaka av eller borsta de med en sopkvast. Detta vädret innebär också att era barns kläder under ytterkläderna blir våta ibland, så se över så att det finns extrakläder på deras plats. Extra strumpor, byxor, trosor/kalsonger och tröjor.

Ute i hallen står det en korg med vantar, mössor och dylikt. Kolla i den korgen samt på strecket uppe i taket och ta det som är ert. Nästa fredag kommer vi att skänka bort det som ligger kvar. Vi kommer sedan att skänka bort det som finns i korgen varje fredag.

I hallen har vi satt upp en lapp om ledighet under sportlovet, v. 8. Fyll i den senast fredag nästa vecka.

Veckan som har gått

  • Många barn har börjat väva mattor
  • Vi har påbörjat vårt sagotema så smått
  • Måndagens planeringsdag för oss pedagoger var mycket givande. Vi diskuterade bland annat hur vi ska arbeta kring modersmålsstöd samt hur vi ska vidareutveckla den pedagogiska dokumentationen.

Kommande vecka

  • Vi fortsätter med vårt sagotema

Ha en skön helg!

Pedagogerna på Trädet