Varmt välkomna till ht 2014

15 augusti 2014

Hjärtligt välkomna önskar vi er alla, både ”nya” och ”gamla” Grodanbarn och Grodanföräldrar! 

Den här terminen kommer Emelie, Izabela och Malin samt 24 härliga barn att arbeta på avdelningen. Vi är just nu inne i rekryteringsprocessen och har intervjuat flera intressanta kandidater till den fjärde tjänsten på Grodan. Fram tills vi hittar någon lämplig kandidat kommer Evelina, som ni nog alla känner, att arbeta hos oss!

Mer detaljerad information samt höstens jourlista har mailats ut till er. Har ni inte fått något mail får ni gärna höra av er till oss, så att vi kan justera i vår maillista. Tveka inte att höra av er till oss om det är något som ni undrar eller funderar över.

Redan nästa vecka drar Naturdagarna igång för grupp 1 av våra barn födda 2009 och som nu är äldst på Grodan. Mer information har mailats ut och finns även uppsatt i hallen.

Vid en terminstart kan det dyka upp många frågor och funderingar, tveka inte att ta kontakt med oss. Vi uppskattar öppen kommunikation i samarbetet mellan hem och förskola, då vi tror att det gynnar oss alla – stora som små.

Under veckan har barnen lärt känna miljön inne på Grodan som har förändrats lite sedan förra terminen. Barnen har målat, arbetat med lera, gjort pärlplattor, byggt med duplo m.m. Några barn har varit på promenader och utforskat närmiljön tillsammans med Simon.

Vi ser fram emot en lärorik hösttermin tillsammans med er och era härliga barn!