V. 48 Humlan

27 november 2015

Hej alla humle föräldrar.

Ännu en vecka har gått och inte långt kvar till jul. Veckan har bjudit oss på ett varierande väder med både regn, sol och även lite snö.

Under veckan har även en ny babblare flyttat in i huset. Bibbi, den gula babblaren, gillar matematik och vill gärna dela med sig av sina kunskaper till barnen. Bibbi har tagit med sig siffre-kort från ett till tre som hen, tillsa
mans med barnen, har tittat på. Vi har också varit ute under förmiddagarna, och varit inne eftermiddagarna då både kylan och mörkret sakta sveper in. Det har även pysslats, högläsning och sjungande under veckan, detta har barnet tyckt varit roligt.

Idag (fredag) har vi haft rörelse. Barnen har
blivit allt mer bekanta med både dansen och låten. De vill gärna höra låten två gånger.

Under vårterminen kommer det ske en del personalförändringar. Danijela kommer, efter januari månad, att flytta till Trädets avdelning. Detta innebär att de barn från Humlan och Fjärilen som börjar på Trädet/Grodan, HT 16, kommer ha ett välbekant ansikte. Istället för Danijela kommer Litsa, som kommer tillbaka från föräldraledigheten, börja på Humlan. Linda kommer även tillbaka från föräldraledigheten och kommer vara på Humlan/Fjärilen. Linda och Litsa kommer att hälsa på den 8 december då vi på Humlan har Luciafikat. Litsa har tidigare jobbat på Humlan.

Glöm nu inte att måndagen den 30 november är det studiedag!

Ha en trevlig första advent helg så ses vi på tisdag!

Patricia, Camilla, Danijela

IMG_1596