V. 15 Humlan

10 april 2015

Hej alla Humleföräldrar.

Vi hoppas att ni haft en trevlig och rolig påskhelg och välkomnar alla barnen tillbaka.

Denna veckan har Herr och Fru Krokodil åkt vidare på sin resa och har fått möjlighet att upptäcka den gula världsdelen Asien och landade i Kina. I Kina åkte Herr och Fru Krokodil till Beijing för att gå på kinesiska muren. Herr och Fru Krokodil hade även skickat med sig lite saker från Kina, bland annat en magisk mugg. Det magiska med muggen var att när man hällde i varmt kokande vatten så ändrade muggen färg och en panda dök upp. Detta tyckte barnen var väldigt intressant och roligt. Efter Kina fortsatte Herr och Fru Krokodil sin resa mot Singapore och besökte Isacs släkt. I Singapore tittade även Herr och Fru Krokodil på jungfrulejonet som representerar havet. Jungfrulejonet är en varelse som har ett lejon till huvud och en fisk till kropp. Barnen har fått göra sina egna jungfrulejon.

Idag, fredag, har vi varit ute hela förmiddagen då det har bjudits på ännu ett vårligt väder. Vi hade även vår fruktstund ute tillsammans med Fjärilens barn.

Nästa vecka kommer Herr och Fru Krokodils resa fortsätta. Det som även kommer att ske nästa vecka, är att samtliga barn som ska börja på Trädet och Grodan kommer att besöka avdelningarna varje måndag. Här kommer barnen få möjlighet till att lära känna och bli trygga med miljön.

Trevlig Helg!

Sofie, Camilla och Danijela