V.11 Humlan

13 mars 2015

Hej alla humleföräldrar!

Denna veckan har gett oss en försmak på sommaren. Då det har varit ett soligt och fint väder har vi varit ute både förmiddag och eftermiddag.

Herr och Fru Krokodil har fortsatt sin resa i Sydamerika då de har besökt Argentina och Chile. I Argentina har Herr och Fru Krokodil träffat en av världens bästa fotbollsspelare, Diego Maradonna, och varit i Estadio Pedro och kollat på fotbollsmatch. Självklart vann Argentina. Barnen har fått göra vars en fotbollsboll som sedan har hängts upp. Sen tog de bussen till Chile och besökte världens största stratovulkan, Ojas del Salado. En stratovulkan är uppbyggda av vulkanisk aska, lavabomber och andra lösa utbrottsprodukter varvat med tjocka, oftast trögflytande lavaflöden. Detta har barnen tyckt varit intressant och roligt. Vi har även gjort vår egen stratovulkan. Herr och Fru Krokodil har också besökt Sydamerikas sydligaste udde, Kap Horn där Atlanten och Stilla Havet möts. Ta gärna ett titt på barnens fotbollar och deras vulkaner.

Idag, fredag, har vi haft rytmik. Inför nästa vecka kommer vi att få följa med Herr och Fru Krokodil på deras fortsatta resa genom världen.

Ha en trevlig helg!

Danijela, Camilla, Sofie