Trädets fredagsblogg vecka 24

11 juni 2015

Hej alla föräldrar!

Den här veckan har varit en vecka i festligheternas tecken (och  riktigt sorgligt samtidigt). Veckan började med en avslutningsmiddag för barnen som ska börja i förskoleklassen till hösten. Kvällen bjöd på god mat i kvällssolen på trädäcket, samarbetsövningar, där alla behövdes i den gemensamma utmaningen, vilket ledde till pusselbitarna till en skattkarta (med en mumsig skatt), schlagerdisco och filmpremiär. Vilken härlig avslutningskväll! Under tisdagen fick alla barn på Rosa Tornet se filmen ”Superhjältarnas äventyr” i Sagogrottan.

Stämningen var på topp under avslutningsmiddagen!

Stämningen var på topp under avslutningsmiddagen!

Onsdagen bjöd på många roliga aktiviteter. Barnen på Trädet och Grodan gick en klurig tipsrunda i trädgården. Frågorna handlade om kroppen, universum och vår planet. Barnen fick hjälpas åt att klura ut svaren på frågorna. Efter tipsrundan var det dags för ett springlopp. På förmiddagen hann vi även öva en sista gång på sommaravslutningssångerna. På eftermiddagen droppade föräldrarna in en efter en för att fira in sommaren tillsammans med oss. Härligt att se att det blev en picknick i det gröna gräset på gården. TACK för ett trevligt, inspirerande och givande läsår tillsammans med era barn och er!

Det här blir läsårets sista blogginlägg med återseende i vecka 34 när höstterminen drar igång. Under sommarveckorna är det sommarverksamhet på Rosa Tornet. Aktiviteterna anpassas under dessa veckor efter vilken barngrupp vi har de olika veckorna. Ni kan följa vad vi gör under dagarna genom tavlan i hallen och genom den dagliga kontakten med oss.

Glad sommar alla familjer och ett stort och varmt lycka till önskar vi alla barn som till hösten börjar ett nytt spännande kapitel i sina liv: grundskolan. Tack och lov får vi återse många barn och föräldrar till hösten och vi får även tillfälle att lära känna våra nya barn ännu bättre. Vi ser fram emot starten till hösten! Men fram tills dess hoppas vi på en lång, skön, avslappnande och energigivande sommar med många skratt, kramar och fina minnen!

Glad sommar,
önskar Trädet

  • Förälder skriver:

    Glad sommar till er med!
    Och tack för dessa mycket uppskattade rapporter genom åren 🙂
    Johanna (sigges mamma)m

Comments are closed.