Trädet_En extra festlig vecka!

13 juni 2014

 

I veckan har vi tränat och förberett oss inför dagens sommarfest. Barnen har även arbetat med och avslutat allt de samlat på sig i sina tidskriftssamlare.

I onsdags avslutade 09:orna Snick och Snack. Kojan är nu färdigbyggd och vännerna i Kungaskogen ställer till stort kalas. Det visar sig också att kaninen Bitis fyller år. Detta firade vi med morotskaka och vatten med frusna hallon i. Smaskigt med kalas en onsdagsmorgon!

Arbetspass under förmiddagen har pågått under hela veckan och barnen sitter i lugn och ro och arbetar. Vi märker att många av våra 08:or börjar få pirr i magen nu och är spända och förväntansfulla inför skolan till hösten.

I tordagskväll hade barnen födda -08 sin avskedsfest. Vi hade pyjamsaparty, åt korv med bröd, hade lekar och avslutade med disco. Vi tackar Pierre för supporten med musik och ljus och naturligtvis stort tack alla underbara barn för en superhärlig kväll.

Nästa vecka övergår vi till sommarverksamhet på Rosa Tornet. Detta kan innebära sammanslagningar och att personalen flyttar runt lite mellan avdelningarna. Vi försöker hålla en ordinarie personal  på varje avdelning. De peronal och barn (med familjer) som går på semeter nästa vecka önskar vi en härlig ledigjhet.

Nästa fredag på midsommarafton (20/6) är förskolan stängd!

Trevlig helg!

Ingela, Juliane, Mona och Rebecka