Trädet v39.

30 september 2016

Veckan som gått:

• Vi vill tacka för ett roligt och givande föräldramöte i måndags. Det var kul att se att så många kunde närvara. Längst ner i veckobrevet finner ni protokollet. Tusen tack för hjälpen säger vi till Ebbas mamma Sandra som förde protokoll. Här kommer ett litet tillägg från oss. 

Nytt för terminen är att alla barn som kommer mellan 7.15-8.30 lämnas på Grodan. Detta för att vi ska kunna säkerställa att barnet har blivit ifyllt i närvaropärmen. De barn som är anmälda till frukost kan sedan själva eller med vår hjälp gå över till Trädet där de äter frukost. 

Bloggen kommer ut varje fredagkväll kl 19.00 i den finns all viktigt information om den gångna och kommande vecka. Bloggen är vår främsta kommunikationskanal.

• Under veckan har barnen arbetat med olika material. De har pysslat, räknat matte, byggt med klossar och tågbanan och mycket mer.

Vi vill även gratta Albin H som hade födelsedag tisdagen 27/9

• Fredagen gick i dansens tecken då Ebbas mamma var här och dansade med oss. Mer om detta på Abbum. 

• Vi har ännu inte haft möjlighet att ta ett gruppfoto på barnen då många varit borta. Vi hoppas på att snart kunna ta ett!

Kommande vecka:

• Naturdag för barn födda 2011 blir onsdag 5/10. Samling 8.30 som vanligt och matsäck medtages.

Övrigt: 

• Barnen växer så det knakar! Se över om regnkläder, gummistövlar och extra kläder fortfarande passar.

• Doftallergi – Vi har personal i huset som är doftallergiker. I praktiken innebär det att alla dofter såsom tunga herr/damparfymer, doftande sköljmedel, solkräm och liknande påverkar i form av huvudvärk, illamående och migrän. Vi önskar att ni har överseende med detta.

Glöm inte fylla i Höstlovslappen som hänger i hallen.

Trevlig helg önskar vi på trädet!