Trädet – Kungaskogen tar förväl för denna terminen!

7 juni 2013

 Hej alla föräldrar!

Den här veckan var det leksaksdag för våra barn födda 2009. De ville gärna berätta mycket och länge om sina leksaker. Många hade frågor och samlingen blev lång, men spännande.

I onsdags hade vi avslutning av Snick och Snack. Vi lyssnade på det sista kapitlet där vännerna i Kungaskogen har en fest och samtidigt firar Bitis födelsedag. Bitis bakade en morotstårta så för att göra det extra festligt åt vi också lite morotstårta och drack vatten med frusna hallon i. Vi frågade barnen om hur det varit att ha vännerna i Kungaskogen hos oss. De svarade ”man ska inte vara dum och lämna någon utanför”, ”roligt att lyssna”, ”om någon är dum mot dig ska du inte vara dum tillbaka”, ”Jag tyckte det var spännande med en koja. Jag vill bygga en koja och låta alla kompisar vara där.” Till hösten får vi förhoppningsvis träffa våra vänner från Kungaskogen igen.

 Under fredagen har vi varit tillsammans med småbarn och haft en mysig dag. Det har varit vattenlek och utflykt till MM skolans utegård.

 På torsdag den 13 juni är det sommaravslutning på Rosa Tornet. Klockan 14.00 startar avslutningen, med förhoppningsvis fint väder, i trädgården. En inbjudan sitter uppsatt i hallen, välkomna!

 På tisdag 11/6 har alla barn födda 2007 disco här på Rosa Tornet. Tiden är mellan klockan 18:00-20:00.

 Vi vill passa på att påminna om att förskolan är stängd fredagen den 14/6 då all personal har en planeringsdag.

 Trevlig helg!

Önskar vi på Trädet