Tomteverkstad

21 december 2012

(Blogginlägget från i fredags publiceras idag då vi i fredags inte hade någon internetanslutning.)
Den här veckan har det varit riktigt juligt på Trädet. Vi har bakat och dekorerat pepparkakor och julpysslat allt möjligt spännande. Det finns inte mycket glitter kvar i våra glitterburkar!
Tack för allt engagemang med Ragnar och Ragnhild! Er vardag är mycket nog för era barn att prata och berätta kring.
 Nästa vecka, torsdagen den 13/12, är ni välkomna till Rosa Tornet på luciafirande. Ni är välkomna in på Trädet klockan 15.00. Ta med barnens luciakläder i en namnad påse när ni lämnar på morgonen. Vi vill passa på att påminna er om att våra barn födda 2007 ska sjunga i kyrkan på Linero på luciadagen. De samlas i kyrkan klockan 08.00.
Många av barnen har denna vecka velat vara ute och leka i snön. Pulkabacken har verkligen lockat denna vecka. Barnen får gärna ta med sig en egen pulka, inte snowracer eller annat färdmedel med skenor. Förskolan har även pulkor att låna ut. Tänk på att barnen behöver hjälm när de åker!
Vernissaget som vi skrev om i förra blogginlägget finns fortfarande kvar i hallen mellan köket och Humlan. Det är ett smakprov på vad vi har ägnat oss åt tillsammans med era barn under hösten. Era barn kan säkert berätta och visa hur vi arbetade med de olika aktiviteterna. Välkomna!
 Den här veckan är Julias sista vecka hos oss. Det har varit väldigt trevligt att ha henne här och vi önskar henne lycka till med sin utbildning.