Småbarn v.50

13 december 2013

Hej alla föräldrar på Humlan!

Denna veckan har vi julpysslat och snickare Andersson har hälsat på oss varje förmiddag. Vi har även varit ute, antingen på förmiddagen eller eftermiddagen.

Detta har hänt i snickare Andersson denna veckan.

Snickare Andresson gick till de tre tomtebarnen som ropade ”Nu kommer han!”
För att kunna komma in till tomtarna, så fick tomtemor lyfta på en gren så att snickare Andersson kunde krypa in i deras rum. Snickare Andersson hälsar på tomtefarfar. Snickare Andersson frågar vad de önskar sig och tillverkar efter deras önskemål olika saker. Han tillverkade en kälke, snurra, docksäng och en slev. Nästa vecka fortsätter berättelsen.

Nästa vecka på onsdag är det julfest för barnen. Vi kommer att äta julbord och hoppas att tomten kommer på besök.

Ha en trevlig Lucia och en skön helg!

Med vänliga hälsningar

pedagogerna på Humlan

Hej alla fjärilar!!!

Denna veckan har vi julpysslat, lekt och varit ute. Vi har fortsatt att läsa om Petter och hans fyra getter, tyvärr fick vi ställa in teatern pga många sjuka barn. Vi kör teatern onsdag istället.

Nästa vecka kommer vi att avsluta vårt julpyssel och förbereda tomtens ankomst, för han kommer förhoppningsvis på onsdagen då vi har julfest för barnen!

Vi vill påminna er alla om att gå igenom barnens hyllor nu inför ledigheten och vi vill också be er att kolla igenom och justera om det behövs era barns scheman inför nästa termin.

Ha en riktigt trevlig helg och jätte mysig lucia och 3 advent.

Hälsningar,
Bodil, Anette och Marisa