Småbarn v. 47

22 november 2013

Hej alla föräldrar på Humlan!

Denna veckan har gått fort precis som alla andra veckor. Har man kul, så går tiden fort! På vår promenad denna veckan har vi gått på jakt efter olika hjul. Vi hittade hjul på traktorer, bilar, cyklar och skrindor.

Nu på måndag, den 25/11 ska vi filma barnen när vi sjunger våra julsånger. Om ni och barnen vill får de gärna vara utklädda denna dag. Vi klär inte om på barnen eftersom vi vet att det kan bli rörigt och många barn blir ledsna. De får komma klädda direkt på morgonen.

Vårt tema, djur fortsätter som vanligt. Denna vecka har vi gjort jaguarmönster och vi har med det avslutat Sydamerika. Nästa vecka börjar vi med Afrika!

Ha en trevlig helg!

Hälsningar

Pedagogerna på Humlan

FJÄRILEN

Hej alla fjärilar, stora och små!!!
Nu är det bara några veckor kvar tills tomten kommer och vi kommer att vara väl förberedda!!!! Denna veckan har vi övat jul och luciasånger, vi har pysslat och några barn har även gjort sin små getter av gips.
Vi är snart klara med alla figurerna från sagan Petter och hans fyra getter, vi har gjort Petter, trollet ludenben, skogen och Petters hus och nu har vi börjat med getterna.
Vi kommer att fortsätta med vårt tema denna terminen ut!!!!

I tisdags gick vi på promenad till lekparken, barnen är helt fantastiska på att gå i repet!

Vi hoppas att alla har sett mailet med inbjudan till Lucia dropin, torsdagen den 5/12 kl. 14-16. Som vi maila kommer vi att spela in barnen och spela upp filmen på fikat ungefär kl.15.
Flera av er har frågat om det går bra att mor och farföräldrar också kommer och detta är inga problem men vi ber er meddela så att vi kan beräkna fika till alla!

Denna veckan firade vi fjärilarna Sebastian och Aida som fyllt 2 år. Grattis!!!!!!

Som ni vet jobbar vi med tecken och barnen har verkligen tagit det till sig och både känner igen och tecknar många av tecknen vi använder. På dörren kan ni se tecknen vi har jobbat med under den gångna veckan, är det någon som vill ha dem med så hem eller har frågor är det bara att säga ifrån.

Ha en jätte bra helg, njut och må bra!!!

Hälsningar,

Anette, Bodil och Marisa.