Småbarn v. 2

10 januari 2014

Hej alla föräldrar på Humlan!

Välkomna tillbaka till en ny termin! Denna veckan har vi tagit det ganska lugnt, så att alla barnen ska kunna komma tillbaka och finna sin plats och trygghet igen på avdelningen.

Nästa vecka kommer vi att fortsätta med vårt tema, djur. Vi kommer då att presentera världsdelen, Oceanien med djuren känguru, koala och skäggagam.

Vår promenad på onsdagar kommer vi att avvakta med till framåt vårkanten. Vi fortätter med att öppna inne och går ut senare på förmiddagen eller på eftermiddagen.

Ha en trevlig helg!

Pedagogerna på Humlan

Hej alla Fjärilar,
Välkomna tillbaka efter en förhoppningsvis härlig julledighet! Nästan alla barn har nu kommit tillbaka efterhand under veckan. Vi hälsar Wasey välkommen till oss igen efter en längre tids ledighet.

Nästa vecka på tisdag går vi som vanligt på promenad i vår närmiljö, vi går 09:00. Vi kommer också under veckan att hänga ut tomma scheman som vi vill att SAMTLIGA föräldrar på Fjärilen fyller i och lämnar in. Fyll även i barnets aktuella sovtider på samma lapp.

Trevlig Helg
Marisa, Bodil, Anette

Viktig info! På båda småbarnsavdelningarna finns det fall av mag/kräksjuka. Vi ber Er vara observanta och följa direktiven från Smittskydd d v s barnen ska vara hemma 48 timmar efter sista kräkning/diarré. Syskon (i förskolan) till magsjukt barn ska stanna hemma.