Ragnar och Ragnhild har börjat sin resa

30 november 2012

Hej!

Den här veckan han nallebjörnarna Ragnar och Ragnhild börjat sin resa bland Trädets familjer.  Vi har intressanta samlingar där vi får ta del av vad våra resenärer har fått uppleva tillsammans med er och fler äventyr är att vänta framöver.

Barnen har under veckan tillverkat julgransprydnader, ta dig gärna en titt på vår spektakulära gran!

I onsdags genomfördes terminens sista naturdag. Våra barn födda 2009 var och håvade i dammen. Barnen hade förhoppningar om att håva upp fiskar, hajar och svanar. Vi hittade buksimmare, men de var också spännande att titta på.

Under veckan har vi erbjudit Röris-pass (gympa för barn). Det är av flera barn uppskattat av få hoppa, springa och dansa till svängig musik. Att barnen får positiva erfarenheter av att röra på sig ser vi som viktigt!

I fredags var vi bjudna på ”Hela huset sjunger” på Humlan. Vi fick sjunga både julsånger och sånger som barnen på småbarn brukar sjunga. Det var uppskattat att träffa syskon och andra humlor och fjärilar.

När ni hämtar ert/era barn i vanlig tid nästa torsdag (6/12) och fredag (7/12) är ni välkomna på ett vernissage i korridoren mellan köket och Humlan. Vernissaget berör höstterminens tema sinnen.

Trevlig helg önskar Trädet