Onsdagsblogg från Grodan v. 16

16 april 2014

Hej alla föräldrar!
En kort vecka som gått i pysslets och vårens tecken. Barnen har varit väldigt sugna på att pyssla! Vi har hunnit göra små kycklingar, gjort ägg i trolldeg och påskkort. Som ni vet så har vi haft en Polishörna inne på Grodan. Barnen verkar inte längre intresserade och vi kom gemensam fram till att vi ska öppna en affär och barnen har döpt den till Grodans affär. Den är fortfarande under konstruktion men vi hoppas på att snart kunna öppna den. Har ni några bra förpackningar så ta gärna med de till förskolan.

Under veckan har vi varit iväg på små utflykter i närområdet och njutit av den underbara vårsolen! I onsdags var vi på besök på Maria Montessoriskolan och träffade flera av våra gamla kompisar. Väldigt roligt och uppskattat av oss alla!

Nästa vecka är det dags för Naturdag igen och det är grupp 1 09:or och grupp 1 10:or som ska iväg på äventyr. En rejäl matsäck för hela dagen ska barnen ha med sig och vi hoppas på strålande sol men som ni vet är vädret fortfarande ombytligt så barnen bör ha med sig varmare kläder också.

Vi har under dagen satt upp lappar med tider inför utvecklingssamtalen som kommer att genomföras under vecka 19 & 20. Boka gärna en tid så snart som möjligt.

Glad påsk önskar vi på Grodan!