onsdag, torsdag och fredag!

6 maj 2011

Nu var det några dagar sedan vi bloggade så här kommer en kort sammanfattning av de dagar som varit!

I onsdags var 07:0rna och 08:orna på utflykt tillsammans med Emma och Johanna, Britt och Emelie samt sina jämnåriga kamrater på Grodan. Vi gick för att spana på nya Rosa Tornet och se hur långt de kommit i bygget. Det såg ut som att de höll på med putsen på utsidan för att alla fönster och alla dörrar var det plast för. Vi tittade även på sjön som inte ligger så långt ifrån vår tomt, spännande! På vägen tillbaka gick vi igenom en gammal handelsträdgård där vi fick rabarber med oss. Vi flörtade med Martina som lagade god rabarberkräm till mellanmål. Mums!

06:orna arbetade med sina troll och fick idag skriva historier om dem.

I torsdags var vi ute hela dagen. På förmiddagen hade 06:orna gymnastik på brandstationen och resterande barn var hemma i trädgården och lekte. Vi hade målarverkstad och snickeriverkstad där ute. Det var jättetrevligt! Barnen fick måla på staffli i trädgården och prova att slå i spikar i en bräda. Svårt men roligt! På eftermiddagen hade Grodans personal våra barn ute då vi på Trädet hade planering.

Idag, fredag, är det uteleksaksdag. Barnen har tagit med sig leksaker att ha ute som de kommer att leka med hela förmiddagen. /Emma, Johanna och Linda.