Humlans fredagsblogg v 40

6 oktober 2017

Hej alla föräldrar!

Under veckan som gått har vi:

  • Haft föräldramöte med god uppslutning, mycket information och förhoppningsvis många uppfriskande tankeställare. Protokoll för detta möte finns här: Protokoll föräldramöte PDF. Har ni funderingar på innehållet eller undrar något helt annat är ni alltid välkomna att fråga! Tack för ett bra möte!
  • Läst många flanosagor och sjungit sånger med flanellbeklädda figurer. Vi sjunger, dansar och gör rörelser under samlingarna.
  • Ätit puffar. Som ett komplement till frukten är det mycket populärt med ett par havrekuddar bredvid. Även för oss vuxna… 😉
  • Byggt bilar, hus och båtar av vårt material samt fortsatt det grundande arbetet med de praktiska och sensoriska materialen.

Under den kommande veckan hoppas vi på fint och härligt väder så att vi kan fortsätta vara mycket ute. Se över era barns kläder och så att det finns alternativ för de olika väderlekarna som kan komma. Vi satsar även på att ha rörelse en dag under veckan, och dessutom göra en lätt uppstart med vårt nya familjetema!

Viktig info:

Alla föräldrar ska ha fått ett mail med en julledighetslapp att fylla i. Denna ska lämnas in senast den 30/10. Vi har förståelse för att ni kanske inte har planerat detta fullt ut ännu, och är ni osäkra på barnets ledighet är det oftast bättre att anmäla vistelse hos oss. I så fall kan ni meddela oss att barnet eventuellt blir ledigt trots allt, när ni lämnar in lappen.

Förutom julledigt så är det snart också höstlov! En sådan lapp kommer att sitta ute i kapprummet för ett att antingen kryssa i eller markera ledighet för ert barn. Vänligen fyll i detta senast den 16/10.

Vi ses! /Personalen på Humlan