Humlan v. 9

28 februari 2014

Hej alla föräldrar!

 

Äntligen känner man av våren!

 

Denna veckan har vi varit ute varje dag. Ibland både på förmiddagen och på eftermiddagen. I onsdags var vi på promenad till lekplatsen. Alla barnen gick själv på egna ben. Lite motstånd var det från en del, men de kämpade på jättebra! På vägen hem från lekplatsen klampade vi som bockarna Bruse över den lilla bron. När vi skulle över till andra sidan igen fick alla barnen hoppa över bäcken. Vi hade ett riktigt äventyr!

 

Vi har fortsatt med vårt tema, djur. Just nu arbetar vi med Antarktis och dess tillhörande djur. Denna veckan har vi fokuserat extra på sjölejonet. Vi har byggt ett eget Antarktislandskap där vår pingvin, säl och vårt sjölejon kan bo.

 

Nu har bygget av vår 5,5 meter långa motorikbana utomhus slutförts och idag, fredag invigdes den! Vi har också fått  5m balansstockar och äntligen har vi en ny ”stuga”. Den har fått ett litet annorlunda utseende mot den stuga som lyfte med Sven. Alla barnen väntar nu på att vårt klätter-flygplan ska byggas utav Bert så att vi kan flyga till olika världsdelar!

 

Ha en riktigt skön helg!

 

Med vänliga hälsningar

Pedagogerna på Humlan