Humlan v 43

27 oktober 2017

Hej alla föräldrar!

 

Veckan som gått

  • Vi har firat FN-dagen genom att prata om världen med barnen. Vi tittade på olika flaggor och sjöng också sånger om hur en säger hej på andra språk.
  • Vi har varit och tittat på fler barns hus, tagit bilder på barnen utanför deras dörr och dokumenterat barnens hem på väggen inne på avdelningen.
  • Under fredagen hade vi nallefest där vi tog med nallarna in och gick på Bamsebio, åt frukt och puffar och avslutade med dans och party.

 

Viktiga saker

  • Julledighetslappen ska fortfarande vara inne den 30/10, vilket är på måndag nästa vecka. Lämna in den digitalt eller be om en papperskopia hos oss att fylla i.
  • Nu har vi fått de första fallen av vinterkräksjuka i huset. Vi vill därför påminna om 48h regeln gäller. Det innebär att det måste gå minst två dygn efter sista kräkning/diarré innan barnet är välkommen tillbaka till förskolan. Tänk på att ert barn ska äta normalt och att magen har kommit igång innan ni är här igen. Syskon till sjuka barn stannar hemma.Vi följer dessa regler som en hänsyn till såväl ert eget barn men även en hänsyn till alla oss andra som kan bli smittade här på förskolan.

    Tack för er förståelse!

Med vänliga hälsningar

Personalen på Humlan