Humlan v. 21

27 maj 2016

Hej alla Humleföräldrar!

Denna veckan har vi passat på att vara ute mycket i det fina vädret.

Vi fick besök av Bobbo som pratade om munnen. Bobbo hade med sig citron och socker så vi fick smaka på surt och sött. Barnen tyckte det var spännande och det blev en del miner när de smakade på den sura citronen.

I onsdags hade vi besök av de barnen som ska börja hos oss i höst. Då passade våra barn som ska börja på Grodan och Trädet på att gå in till de äldre barnen en stund på förmiddagen.

Vi har ett klaffbord från IKEA i sagogrottan som är till salu, kan passa perfekt nu i sommartider 🙂 300:- http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10222406/

Från och med nästa vecka, v.22, kommer vi att utöka abbum med en kategori som heter ”Glimtar från vår vardag”. Här kommer det visas vilka aktiviter som görs på förskolan om dagarna. Ditt barn kan vara både aktivt deltagande eller iaktta bredvid. Genom denna kategori kommer vi att fokusera på aktiviteten. ”Glimtar från vår vardag” kommer till alla föräldrar på avdelningen och kan fungera som ett verktyg för er och ert barn för att samtala om dagen på förskolan. Vi ser detta som ett språkstimulerande verktyg mellan förskolan och hemmet. Vi kommer även att fortsätta med barnens individuella portfolio på abbum i ungefär samma utsträckning som tidigare.

Observera att tiden för avslutningen den 10 Juni för oss på Fjärilen och Humlan är 14.15.
Då kommer vi ha gemensam sångsamling och avtackar de barn som slutar hos oss på småbarnsavdelningarna. Denna tid är satt för att vi gemensamt ska gå över och vara med på Grodan och Trädets avslutning klockan 15.00 och tårtkalas i stora trädgården.

Trevlig helg önskar
Linda, Patricia, Camilla och Litsa
IMG_2451