Humlan v. 20

13 maj 2015

Hej alla Humleföräldrar!

Denna veckan har vi haft väldigt skiftande väder. Det har regnat, blåst och varit solsken om vartannat. En del barn saknar regnkläder och regnstövlar, så kolla gärna av ert/era barns fack.

I måndags var alla barn födda -11 på utflykt till fågelstationen i Falsterbo tillsammans med Trädet och Grodan. Den dagen bjöd på riktigt härligt väder och samtliga barn och vuxna uppskattade utflykten väldigt mycket. Inte nog med att vi fick titta på fåglar, vi fick även klappa några. Övriga barn från Humlan var vid sjön och matade ankorna.

I tisdags tittade vi på bilderna från utflykten och de barn som var med fick berätta vad vi gjorde. Det var så spännande att några barn tyckte efteråt att det kändes som att de också varit med. På samlingen tittade vi på potatisar som grott och pratade lite om vad som behövs när man ska plantera. Barnen hade många olika förslag.

Idag har barnen varit och hälsat på inne på Trädet och Grodan alldeles själva. Det fungerar jättebra. Vi kommer att boka in fler tillfällen där barnen besöker sina nya avdelningar.

Vi vill påminna er om att det är stängt nästa onsdag, den 20/5 då vi pedagoger har studiedag. Nästa utflykt är den 27:e maj för samtliga barn på Humlan.

Ha en riktigt skön Kristi himmelsfärds dag!

Camilla, Danijela och Sofie