Humlan o Fjärilen v. 34

25 augusti 2017

Hej alla föräldrar!

 

Vi hälsar alla gamla och nya föräldrar och barn varmt välkomna till en ny termin. Just nu pågår inskolningar för fullt, vilket gör att vi arbetar mest utifrån vår grundverksamhet. Det innebär att vi följer våra dagliga rutiner, men har ännu inte startat några långsiktiga temaarbeten. Vi arbetar aktivt med att harmonisera barngrupperna och skapa trygghet i våra miljöer och med oss pedagoger. Även abbum uppdateras mer sällan under denna period.

Tänk på att det är bra att namna alla kläder ni har med på förskolan, för att underlätta för oss. Se till att det finns både extrakläder (byxor, strumpor, tröjor och ev underkläder) samt utekläder såsom regnkläder, stövlar, kofta alt fleece, keps eller hatt. Är det en solig dag, så vill vi att ni smörjer ert barn på morgonen, vi fyller på när vi går ut efter mellanmål.

Om barnet blir sjukt, vill vi att ni sjukanmäler till våra telefoner (Humlan: 0706184450, Fjärilen: 0765555145). Det går bra att smsa eller ringa innan kl. 9. Tänk på att meddela vilken sjukdom ert barn har, då vi behöver veta detta, pga ev smittspridning. Ni friskanmäler er dagen innan ni återvänder till oss, helst innan kl. 14. Detta för att vi ska kunna planera våra dagar med personal.

För att komma in på vår interna hemsida, som man når genom www.rosatornetilund.se behöver ni användarnamn: internt och lösenord: busungar . Meddela oss om ni får problem med inloggningen.

Vidare vill vi påminna om att vi har stängt måndagen den 4 september då vi har studiedag. Detta tillfälle kommer vi spendera nere på Ystad Saltsjöbad.

Ha en trevlig helg så ses vi i nästa vecka!

Med vänliga hälsningar,

Humlan & Fjärilen