Humaln v19

13 maj 2016

Hej alla Humleföräldrar!

Denna vecka har vi haft sommar och sol och varit ute mycket i trädgården. Barnen måste därför smörjas med solkräm hemma innan de lämnas på förskolan.Tänk på att en mulen dag är strålningen högre, så smörj även dessa dagar. Under eftermiddagen smörjer vi 1 gång till, det kommer att köpas in gemensam solkräm. Vill ni ändå behålla er egen sort går det bra. För de som inte vill smörja sitt barn måste den ha långärmat och solhatt.

Denna vecka har Bobbo pratat om ögon.Barnen har fått spegla sig och tittat vilken färg de har på sina ögon och därefter målat sitt eget pappersansikte. Detta kunde vi sitta ute och göra!

De barn som ska börja på Grodan har varit själva på besök i torsdags. De tycker det är kul och spännande. Nästa vecka besöker de på onsdag.

Idag har vi tittat/provat på dans som en pappa från Grodan ledde. De var låtar från melodifestivalen.Barnen tyckte det var roligt att få vara med.

Lite information från oss; Under sommarveckorna öppnar förskolan på Humlan/Fjärilen och barnen från Grodan/Trädet är hos oss.

Numera kan ni kommentera våra inlägg i bloggen. Något som vi uppskattar att få.

IMG_2323

Trevlig helg, så ses vi på tisdag då det är studiedag på måndag.
Camilla, Litsa, Patricia och Linda