Hej och välkomna till en ny höst på Trädet

15 augusti 2014

Nu är vi igång igen! Hjärtligt välkomna tillbaka alla ”gamla” och ”nya” trädetbarn och trädetföräldrar. Den här terminen arbetar Ingela, Mona, Rebecka och Sabine på Trädet och vi har 25 härliga barn på avdelningen. Mer detaljerad information samt höstens jourlista har mailats ut till er. Har ni inte fått något mail får ni gärna höra av er till oss, så att vi kan justera i vår maillista. Vi har haft en trevlig start på terminen med fokus på att lära känna varandra i den nya gruppen, känna oss trygga med varandra och våra rutiner på avdelningen. Känslan som vi får är att det kommer bli en mycket trevlig termin tillsammans.

Redan nästa vecka drar naturdagarna igång för grupp 1 av våra barn födda 2009 och som nu är äldst på Trädet. Mer information har mailats ut och finns även uppsatt i hallen.

Vid en terminstart kan det dyka upp många frågor och funderingar, tveka inte att ta kontakt med oss. Vi uppskattar öppen kommunikation i samarbetet mellan hem och förskola, då vi tror att det gynnas oss alla – stora som små.

 

Trevlig helg,
önskar vi på Trädet