Grodan v22

29 maj 2015

Hej alla föräldrar!

Förra veckan var det dax för invigning av den fina glasskiosken som barnen från byggargruppen har konstruerat. Alla barn blev bjudna på glass och det var väldigt uppskatta!IMG_5506 IMG_5518

Glasskiosken har används flitigt av barnen där de lekt glasskiosk och affär.

Denna vecka har även bokstavsgruppen blivit färdig med sin film ”Superhjältarnas äventyr”.  Det har varit väldigt roligt att arbeta med detta projekt och barnen har varit väldigt engagerade.

IMG_1220

Förra veckan hade barnen födda 2009 sista naturskola och utflykten gick till Bjärred där barnen fick leka på stranden och även på en rolig lekplats.

IMG_5542

Vi har även börjat öva sånger inför sommaravslutningen som kommer vara den 10 juni kl.15.00 där alla ni föräldrar inbjudna.

Veckans juniorkock var Yeremey tillsammans med Charles från Trädet, de fick hjälpa Mona och Camilla med dagens lunch och baka bullar till dagens mellanmål.

IMG_4615 IMG_4616

Idag är det Emelies sista dag här på Grodan innan hon går på mammaledighet. Vi önskar henne lycka till och vi kommer att sakna henne. Från och med måndag kommer Melanie att vara här på Grodan på 100% och vi välkomnar henne till oss.

Trevlig helg önskar vi på Grodan!