Grodan v.46

13 november 2015

Fredagsbloggen

Veckan som gått

  • I onsdags fick vi besök av Leos mamma under förmiddagen. Är ni intresserade av en förmiddag hos oss hör gärna av er så bokar vi en tid som passar alla. Det är alltid väldigt uppskattat av både barn och föräldrar.
  • Vi har utökat vår kulturdel med flaggor och material till dessa, då barnen har uttryckt ett intresse. Detta kommer vi att spinna vidare på.

Denna veckas experiment var russin-hissen. Man behöver bubbel-vatten och russin. När man häller i russinen i bubbelvattnet så åker de upp och ner. Det är gasen i bubblorna som gör så att russinen åker upp och ner.                          

IMG_2070 IMG_2075                       

Nästa vecka

  • Vi fortsätter att arbeta med vår etapp ”Bygg och konstruktion” och kommer nu att börja titta lite närmare på kartor.
  • På torsdag kommer ett litet gäng att gå till Bokbussen som kommer och stannar utanför Maria Montessoriskolan.

Övrigt

Som ni nu har märkt ser bloggen lite annorlunda ut. Vårt syfte med bloggen har varit att nå ut med information på ett enkelt och smidigt sätt. Vi förstår att många av er har uppskattat det format som vi använt oss av hittills men vi väljer fortsättningsvis att prova en mer sammanfattande version.

Även om det inte känns så, så närmar sig julen och även julledigheten med stormsteg. Har ni inte hunnit lämna in lappen om ledighet önskar vi att ni gör det snarast. Tack!

Trevlig helg önskar vi på Grodan