Fredagsblogg vecka 7

13 februari 2015

Ord som börjar på DBlogg vecka 7

Veckan började med strålande sol! Åh vilket väder det var, inga barn ville gå in och vi fick till och med knäppa upp jackorna. Slutet av veckan har dock varit betydligt kallare. Se gärna över barnens hylla så att de har varma vantar och mössa på sin plats.

Vi fortsätter att arbeta med dinosaurier utifrån olika ämnen. Vi har pratat om dinosauriens skelett och om vårt eget skelett. Det var spännande att se och känna vårt egna skelett.  Under veckan har vi också hunnit prata om olika bokstäver och försökt komma på saker som börjar på samma bokstav som dinosaurie. Tänk så många saker vi kunde komma på! 

I tisdags åkte ett glatt gäng till Dalby bibliotek. De trodde att de skulle gå på en liten teaterföreställning med det visade sig vara en karneval på biblioteket. Barnen fick se ett sköldpaddasrace och dansa samba. Det var väldigt lyckat!

I tisdags hade vi också föräldrabesök, något som både barnen och vi uppskattar. Skulle ni vara sugna på att vara här med oss under en dag, en förmiddag eller en eftermiddag hör gärna av er till oss så bokar vi en dag!

I torsdags var det ett annat glatt gäng som följde med till den stora lekplatsen. De hade så roligt att de var borta hela förmiddagen!

Fredagen gick i kärlekens tecken! Vi pysslade alla hjärtansdagkort, hjärtan av ståltråd och hjärtan av piprensare. Innan lunch firade vi Ellinor som fyller sex år på lördag! Grattis Ellinor!

Tyvärr så verkar det som om att vi fortfarande har en del magsjuka på avdelningen. För att lindra spridning fortsätter vi att, som vanligt, hålla god handhygien.

Trevlig helg önskar vi på Grodan! Alla hjärtans dag kort