Fredagsblogg v. 37

16 september 2016

Hej alla föräldrar!

Vi fortsätter att njuta av det fina vädret i vår härliga trädgård.

Veckan som gått:
Vi fortsätter att sjunga på samlingarna och tränar på våra namn.

I onsdags var barnen som är födda 2011 på utflykt. Det blev inte den planerade Skrylleturen utan en tur till Botaniska trädgården istället och det blev mycket lyckat

Fredagen gick i dansens tecken då Milians pappa, Adam, hade dansundervisning med oss under förmiddagen. Vi fick lära oss en hel del nya danssteg! Mer om detta på Abbum.

 

 

Kommande vecka:

Varmt välkomna på kommittémöte på måndag! Nedan följer programmet för kvällen.

Programmet blir som följer:

18.00 – 19.00: Välkomst-/informationsmöte för alla nya familjer.

19.00 – 19.30: Övriga familjer anländer och styrelsen och kommittéansvariga presenterar sig.

19.30 – 20.30: Läsårets första kommittémöte hålls för alla föräldrarkommittéer och de nya familjerna deltar i sina respektive grupper.

Mötet hålls på syskonavdelningen på Rosa Tornets. Barnen får stanna hemma denna gång.

• På onsdag är det dags för barn födda 2012, att åka på utflykt till Skrylle igen. Vi samlas som vanligt 8.30 och beger oss till bussen med detsamma. Kläder efter väder och en rejäl lunchmatsäck.

 

Övrigt:

Doftallergi – Vi har personal i huset som är doftallergiker. I praktiken innebär det att alla dofter såsom tunga herr/damparfymer, doftande sköljmedel, solkräm och liknande påverkar i form av huvudvärk, illamående och migrän. Vi önskar att ni har överseende med detta.

Många har undrat när det är dags för årets gruppfotografering på förskolan. Vi kan gladeligen meddela att vi kommer att fotografera barnen under den kommande veckan. Anledningen till att vi väljer att ta gruppbilden själva är att vi kan ta bilden en dag som passar barngruppen och då alla är här. Gruppbilden kommer att finnas tillgänglig för er på Abbum.

Vi vill också påminna om föräldramötet måndagen den 26:e september, klockan 18.45.

Trevlig helg!

Camilla Danijela Ingrid Sofie