Fredagsblogg v. 35

31 augusti 2018

Hej alla föräldrar

Nu har verksamheten kommit igång och barnen har börjat hitta sin plats på avdelningen. Hösten börjar visa sitt jag och det är bra med extrakläder på facket. Se över så det finns regnkläder, (gärna något större, då det är lättare för ditt barn att röra sig i) gummistövlar, överdrags, fleece, jacka, keps och mössa.

På Trädet hälsar vi två nya barn välkomna, Astrid och Stanley, samt två nya pedagoger, Lina och Malin, som började hos oss denna veckan. Malin är resurs och kommer arbeta hos oss i ett år. Elin slutar idag, fredag, för att börja studera.  Om några veckor är det även dags för Sofie att lämna Rosa Tornet för att börja arbeta på Maria Montessoriskolan. Rekryteringen för Sofies tjänst är i full gång.

För ett tag sedan delade vi ut frukostlappar till alla de barn som brukar komma tidigt på morgonen. Var vänlig att lämna in lapparna även om ditt/dina barn inte ska äta frukost. Om man ska äta frukost vill vi att ni är på förskolan 7.30. Vi arbetar för att få en lugn frukost och vill därför undvika att ni föräldrar ska komma in på frukosten om dörren är stängd. Det är då bättre att ni lämnar över ert/era barn till de pedagoger som inte är på frukosten. De lämnar sedan i sin tur över till frukosten.

Nästa vecka på fredagen den 7 september är förskolan stängd på grund av studiedag för pedagogerna.

Från och med denna terminen kommer vi att blogga sista fredagen i varje månad istället för varje fredag.

Se hälsning från Elin nedan 🙂

Önskar er alla en trevlig helg!

Pedagogerna på Trädet

Hej alla barn och föräldrar!

Nu är det dags för mig att börja studera och jag vill tacka för denna tiden här med er. Jag har trivts otroligt bra på Rosa Tornet och det har varit så roligt att lära känna er alla. Förhoppningsvis kommer jag ha tid och möjlighet att komma och vikariera lite framöver, så jag hoppas vi ses snart igen!

Hälsningar Elin