Fredagsblogg v 34

29 augusti 2016

Här kommer bloggen som skulle ha kommit i fredags.

Veckan som gått:

Vi börjar sakta men säkert komma in i våra rutiner även om vi fortfarande spenderar mycket tid ute. Vädret har varit fantastiskt och vi har erbjudit vattenlek på flera platser i trädgården.

Under hela förra veckan arbetade vi hårt i trädgården. Barnen fick hjälpa till att dra ogräs och rensa upp i vår fina skog.

I fredags firade vi 5 – årsjubileum och vi vill passa på att tacka er som hjälpte till att göra kalaset till ett mycket lyckat event.

Kommande vecka:

På onsdag är det dags för terminens första Naturdag. Det är barn födda 2011 som ska åka buss till Skrylle. Barnen ska ha med sig en rejäl matsäck (som ersätter lunchen på förskolan) och kläder efter väder.

Övrigt:

För att städerskan ska kunna städa ordentligt är det viktigt att ni föräldrar ser över ert/era barns fack vid hämtning och hänger upp eventuella kläder och skor.

Vi arbetar för att göra barnen självständiga i hallen med både sina inne – och utekläder. Ibland händer det att kläder försvinner. Det vi hittar, som inte är namnat, hänger vi på klädlinan i hallen. Blöta innekläder lägger vi i påsar på barnens fack och blöta ytterkläder/skor hittar ni i våra torkskåp.

Vi vill även passa på att påminna er om den stängda studiedagen måndagen den 5:e september.

Varma hälsningar från Grodan och Trädet

  • andreas skriver:

    Detta är en testkommentar. Lorem ipsum bla bla bla. JH lfdjgh lkjhfg jdhfg lskdjfhg kdsjfhg skdjfhg lskdfjhg lsdkfjhg kdjfg kj .

Comments are closed.