Fjärilens fredagsblogg v 23

5 juni 2015

Hej,

äntligen har vi, så här i slutet på veckan, fått härligt vårväder som vi hoppas fortsätter.När solen nu är framme lite mer så tag med solskyddsmedel och lägg i barnets fack i hallen. Märk förpackningen tydligt med barnets namn. Ni föräldrar smörjer barnen med solskydd på morgonen och vi smörjer in barnen här på eftermiddagen innan vi går ut.

Cecilia är nu färdig med sin förskollärarutbildning och det betyder att hon till hösten är tillbaka hos oss på Fjärilen 🙂 Patricia kommer då börja jobba på Humlan…så barnen kommer träffa henne varje dag hela hösten också 🙂

Under veckan har vi fortsatt träna på sångerna till vår avslutning på onsdag 10/6. 14:15 startar vi på Humlan & Fjärilen  och kl 15:00 fortsätter avslutningen med att vi tittar på barnen från Trädet/Grodan…..och sen blir det vårt traditionsenliga tårtkalas!

I torsdags gick ”Lilla Rosa Tornetloppet” av stapeln! Jättekul att springa på den lilla banan vi gjort i trädgården. Vi hade en hejaklack också, som bestod av Humlans barn….sen hejade vi på Humlorna när de sprang. Efter loppet blev det medalj och frukt till alla barn. Gissa om de var stolta över sina medaljer!?

Trevlig Helg

Cecilia, Anette, Patricia & Johanna

 

image