fjärilen veckan 39

25 september 2015

Hej alla föräldrar!

Vi vill börja med att tacka er för ett trevligt föräldramöte igår, alltid intressant att höra era frågor och få visa hur vi arbetar. För er som inte var med så skrevs anteckningar som kommer ditrubueras via e-post.

image image image image image

Denna vecka har Dadda flugit med sin luftballong till Kap Verde öarna. Banen har fått ta del av bilder på omgivningar (vulkaner och hus bland annat) och djur som lever i havet. Några barn har fått möjlighet att målat sköldpaddor som sitter uppe i vårt lilla rum, kom gärna in och titta. De som inte har hunnit med denna veckan kommer få möjlighet i början av nästa.

Dadda har även visar klipp och spelat upp musik som barnen har dansat till, det gällde att röra på höfterna och vicka på rumpan 😉

Den 9/10 är det fotografering. Vi kommer ta gruppbild tillsammmans med barnen här på förmiddagen och ni som önskar enskilda foton på era barn ska har fått information om detta från Monica, har ni några frågor så kontakta henne.

Vecka 44 är det höstlov för skolbarnen. Vi vill gärna att ni meddelar oss om ni planerar att ha era barn hemma eller ha ändrade tider någon dag under den veckan.

Hoppas ni får en härlig helg så ses vi igen nästa vecka.

Hälsningar Johanna, Anette och Cecilia