Fjärilen vecka 9

4 mars 2016

Hej.

Vi började denna veckan med en promenad i vår närmiljö. Vi gick förbi tre av barnens hus och höll samtidigt utkik efter vårtecken, vi såg inte så många men hoppas på fler nästa vecka.

Vi har börjat med lite vårpyssel och på onsdagen ficka barnen hjälpas åt att dekorera lådor som vi ska så gräs i och ha som dekoration på borden.

IMG_3965

Två av veckans samlingar har vi haft i vår sagogrotta där barnen har fått reflektera och pratat om dokumentationen från våra promenader. Barnen har även fått önska sånger som har visats på storbild.

Vi har under två veckors tid försökt att skriva på tavlan i hallen om barnens aktiviteter under dagen. Ge oss gärna feedback i kommentarsfältet om ni tycker detta är något vi ska fortsätta med.

Vi har redan fått in några svar om barnens vistelstider under påskveckan. Ni som ännu inte skrivit upp er får gärna göra de så snart som möjligt, dock senast 9/3.

Som vi skrev för några veckor sedan så satte vi upp en ny lapp i hallen ovanför barnens korgar, där vi fyller i saker som barnen saknar på förskolan, tex blöjor och extrakläder. Titta gärna gärna varje dag för att kunna ta hit det som saknas.

Trevlig helg