Fjärilen v43

28 oktober 2016

Hej!

I tisdags började vi med våra tvärgrupper. Några fick lyssna och se på sagan om Bockarna Bruce, vilket de tyckte var jättespännande. En grupp fick välja löv i olika storlekar och färger och sedan göra en lövtavla. De limmade löven på ett papper och satte ögon på så att det blev ett djur. Slutligen fick några baka scones som de fick bjuda på hemma. Vi fortsätter med dessa grupper även nästa vecka.

Nu när barnen fått nya stövlar och kläder skulle vi vilja att ni tänker på att märka dessa då det underlättar mycket för oss när de är på ”villovägar”.

Vi önskar även att alla som har lånekläder hemma tar tillbaka dem till förskolan så de finns till hands nästa gång vi behöver dem.

Tyvärr har vi inte blivit av med våran magsjuka! Tänk på att vara hemma 48 timmar efter sista kräkning/diarré. Barnet ska orka delta i våra aktiviteter och äta/sova normalt.

Nästa vecka välkomnar vi Emelie tillbaka efter sin föräldraledighet. Emilie kommer under november och december arbeta på Humlan onsdagar och torsdagar.

Ha en härlig helg!

Patricia, Johanna & Cecilia