fjärilen v.6

12 februari 2016

Hej!

Veckan har till vår stora glädje bjudit på mycket vattenlek utomhus. Vi har hoppat, lekt med båtar och öst med vatten.

image

Vår nya kompis Elias är nu färdiginskolad hos oss.

Denna veckan har vi haft önskesånger på samlingarna, då har vi sjungit b la ”katten är lat”, ”Pippi”, ”hjulen på bussen” och ”nyckelpigan i handen”.

Vi kommer från och med måndag börja med att skriva på vår tavla i hallen, där kan ni föräldrar läsa om vilka aktiviteter Era barn har erbjudits under dagen. På detta vis hoppas vi att ni kan få lite mer inblick i Ert barns dag här hos oss.

image

Vi vill att ni föräldrar märker alla era barns plagg så att det blir lättare för oss att hjälpa barnen att hitta sina kläder/skor. I slutet av dagen försöker vi hinna att samla ihop kläder som är över och lägga i lådan/korgen i hallen. Ibland är det svårt för oss att i samband med hämtning hjälpa er att hitta rätt kläder.

image

Idag fredag har vi pratat om alla hjärtans dag och även tryckt hjärtan på små kort. Vi visade hur ett hjärta ser ut och pratade om att man även har ett hjärta inuti kroppen. Några av barnens tankar om hjärtan och kärlek var: ”kärlek är gröt”, ”ett hjärta är kärlek”.

Som vi har förstått så kan ni föräldrar bara se en av bilderna när ni läser bloggen från mailen. Oftast lägger vi en mer än en bild och vill ni se dessa får ni gå in på länken.

Vi önska Er alla en trevlig helg och en mysig alla hjärtan dag <3

Johanna Anette och Cecilia