Fjärilen v 34

22 augusti 2014

Hej,

nu är terminen i fullgång här hos oss på Fjärilen. Vi hälsar våra nya barn med familjer varmt välkomna!

Ella, Eric, Viktor och Jasper är nu färdig inskolade och Malte, Linnea, Emmett samt Axel har några dagar kvar på sina inskolningar.

De flesta av Er har nog också träffat Danijela som kommer jobba på Fjärilen under hösten, välkommen Danijela!

Dagarna nu den närmsta tiden ägnar vi mycket tid åt att låta barnen lära känna oss, varandra och miljön under trygga former. Vi kommer vara både ute och inne så tänk på att det finns ”kläder efter väder” här på förskolan. Innan maten har vi börjat med sångstunden som vi kommer ha varje dag, några av barnen har redan hittat favorit sånger.

Torsdag och fredag v 35 kommer Anette och Cecilia vara borta på obligatoriska dagar i skola resp. uppföljning på smärtenheten, Danijela kommer att jobba dessa dagar tillsammans med en pedagog från Humlan.

Vi vill också passa på att påminna om att förskolan är stängd p g a studiedag måndagen  1/9. Ett annat datum att lägga på minnet är 30/9, då kommer fotografen och tar bilder på barnen.

Måndagen 25/8 har vi pedagoger personalkonferens och då kommer några föräldrar tillsammans med Jennifer, som jobbar på Humlan, att ta hand om barnen från kl 15:30.

Tänk på att titta här på bloggen varje fredag då vi här kommer med info om det som händer kommande vecka.

Vi ser fram emot en fin höst med Era härliga barn 🙂

Cecilia, Anette & Danijela