Fjärilen v 25

19 juni 2014

Hej,

först och främst vill vi tacka för en trevlig avslutning i fredags förra veckan, roligt att så många av Er hade möjlighet att komma.

dessa veckor har vi varit ute och njutit av det fina vädret, barnen har bl a lekt med vatten. Vi har smakat på en del av de växter vi planterat i odlingslådorna t ex rädisorna.

vi pedagoger har under vår planering möblerat om och förberett inför hösten, barnen har återupptäckt många av leksakerna och montessorimaterialen när de exponerats på nya sätt.

i onsdags firade vi midsommar, vi dansade kring midsommarstången tillsammans med de stora barnen och så åt vi god lax som Camilla lagat till oss.

några av barnen som slutar på Fjärilen har flyttat över till syskonavdelningarna i samband med att de gått på semester. Tänk på att sista dagen de barn som ska byta avdelning (även till Humlan) är här innan semestern kommer de att flytta över till sin nya avdelning. Sista timmen den dagen är de på nya avdelningen och de hämtas där av Er föräldrar.

med denna sista blogg innan sommaren vill vi passa på att önska alla en riktigt härlig sommar och så vill vi tacka för det här fina året med era fantastiska barn 🙂

Kramar

Marisa, Anette, Cecilia & Jennifer