Fjärilen v.21

27 maj 2016

Hej!
Denna veckan har vi haft riktig sommarvärme, härligt! Vi har passat på att ta ut lite vatten och penslar till barnen som flitigt målat vårt staket.

IMG_4444

I onsdags hade vi besök av de barnen som ska börja hos oss i höst. Då passade våra barn som ska börja på Grodan och Trädet på att gå in till de äldre barnen en stund på förmiddagen.

Vi har ett klaffbord från IKEA i sagogrottan som är till salu, kan passa perfekt nu i sommartider 🙂 300:- http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10222406/

Från och med nästa vecka, v.22, kommer vi att utöka abbum med en kategori som heter ”Glimtar från vår vardag”. Här kommer det visas vilka aktiviter som görs på förskolan om dagarna. Ditt barn kan vara både aktivt deltagande eller iaktta bredvid. Genom denna kategori kommer vi att fokusera på aktiviteten. ”Glimtar från vår vardag” kommer till alla föräldrar på avdelningen och kan fungera som ett verktyg för er och ert barn för att samtala om dagen på förskolan. Vi ser detta som ett språkstimulerande verktyg mellan förskolan och hemmet. Vi kommer även att fortsätta med barnens individuella portfolio på abbum i ungefär samma utsträckning som tidigare.

Observera att tiden för avslutningen den 10 Juni för oss på Fjärilen och Humlan är 14.15.
Då kommer vi ha gemensam sångsamling och avtackar de barn som slutar hos oss på småbarnsavdelningarna. Denna tid är satt för att vi gemensamt ska gå över och vara med på Grodan och Trädets avslutning klockan 15.00 och tårtkalas i stora trädgården.

Trevlig helg önskar vi på Fjärilen