En förmiddag på Trädet!

15 mars 2011

Vi på Trädet är inte sena med att prova att blogga! Det verkar spännande och kul! Hoppas att ni tycker att det är kul att läsa..

Hos oss har det idag varit en händelserik förmiddag. Barnen har varit på extra bushumör, men alla har dock under olika stunder suttit ner och jobbat med något. De lite äldre barnen har jobbat med att bygga pärlplattor efter mönster, det var mycket uppskattat! Vi har även jobbat med lite bokstäver med vissa barn. De minsta barnen har idag jobbat mycket med de praktiska materialet, lekt med lera samt byggt torn med kaplastavarna.

Några barn har även varit med Linda på biblioteket och lånat lite nya böcker till oss! Dessa ser vi fram emot att få läsa.

På samlingen har vi börjat med ett litet tema, nämligen att barnen ska lära sig och kunna känna igen de skrivna namnen på sina föräldrar samt sitt efternamn. Efterhand kommer vi att utöka detta med gatuadress, telefonnummer och namn på släktingar!

/Emma, Linda & Johanna

  • internt skriver:

    Så kul att läsa!! Acke hälsar och skickar en kram till alla på trädet. Idag är han på skidskolan och busar. Vi talar mycket om er och han längtar efter sina kompisar och fröknar. Kram

Comments are closed.