Bollywooddans på Trädet v. 41

10 oktober 2014

Hej!

Så länge det finns intresse hos barnen så kommer Waseys mamma, Hira att vara med 09:orna på tisdagar för att visa de Bollywooddans.
Denna tisdagen var första gången och det blev en succé. Barnen gillade musiken och tyckte om alla de fina rörelserna. Vi ser fram emot nästa tisdag. Tack så mycket Hira för att du kommer hit, det uppskattar vi alla verkligen!

I onsdags var det grupp 2 sin tur att besöka domkyrkan, lyssna på sagan om jätten Finn och gå ner i källaren för att titta på statyn av honom.
Efteråt så besökte vi Lunds äldsta kyrkoruin; Drottens Kyrkoruin som tros uppförd år 990. Utflykten blev avslutad i Stadsparken där vi fikade och lekte på nya lekplatsen innan vi tog bussen tillbaka till förskolan. Nästa vecka är det dags för barnen födda 2010 att de sig ut på naturdag, grupp 1 på onsdag och grupp 2 på torsdag.

På förskolan har många arbetat i flera dagar med planeterna och gjort fina böcker. Många av de yngre barnen har utforskat vårt sensoriska material och experimenterat med former och storlekar.

Vi har haft en lugn och skön vecka på Trädet där vi ständigt har fokus på att alla ska må bra på Trädet. Vi lägger fokus på att prata respektfullt med varandra, se varandras behov och person, lyssna på och hjälpa varandra.

Trevlig helg,
önskar vi på Trädet

 • Förälder skriver:

  Ni är såååå duktiga!
  Så bra planerade utflykter och som vanlig ett syfte i varje aktivitet ni gör.
  Spännande med Bollywood dans! Bra initiativ att ta in en förälder. Tack till Waseis mamma.
  Tack till Rebecka för de fina kort hon tog på våra barn. Hon fångade verkligen det bästa av barnen på bilderna.
  Hälsningar
  Jahima, Astrids o Vincents mamma.

Comments are closed.