Årets sista blogg!

19 december 2014

Hej alla barn och föräldrar!

I tisdags hade vi en julfest med lekar, pyssel och självaste tomten kom på besök. Han var så väldigt fin och sjöng ”Ekorr´n satt i granen” och delade ut julklappar till alla barnen. I paketen var det pusselbitar som tillsammans bildade ett stort golvpussel med olika dinosaurier på. I vårt tema tidslinjen har vi kommit fram till dinosaurierna så julklappen från Tomten var väldigt passande!

Barnen var jätteduktiga och sjöng ”Tomteboogie” som tack till tomten. Efteråt dukade vi ett fint långbord, Camilla hade förberett en mycket god jullunch och till mellanmål fick vi tomtegröt. Mums!

Vi fortsätter att julpyssla på avdelningen, vi har gjort både stjärnor, snögubbar och fina pärlplattor med julmotiv och det doftar underbart av pepparkaksbak. Nu har även tomtenissarna, Börje och Torsten, hunnit vara hemma hos alla barnen. Det har varit både kul och spännande att få läsa om deras äventyr hemma hos er. Barnen har verkligen uppskattat dessa stunder och har varit snabba på att komma till samlingen.

Nu är snart höstterminen slut och vi blickar redan nu fram mot nästa termin. Vi vill tacka fröken Malin för hennes tid på Grodan och önskar henne lycka till hos grannarna. Vi kommer att sakna henne men som tur är försvinner hon inte lång bort. De flesta av er känner Evelina som arbetat som vikarie hos oss under många år. Hon är äntligen färdig med sin förskollärarutbildning och ska börja arbeta hos oss på Grodan. Vi välkomnar henne varmt till oss!

Vi vill även tacka för denna termin och önskar alla barn och vuxna en riktigt God jul och ett Gott nytt år .

  • Förälder skriver:

    Tack för era fina blogginlägg. Underbart att få läsa allt ni hittar på med barnen!

    Vi kommer sakna Malin men är ändå tacksamma att hon inte flyttar längre bort än till Trädet.

    Önskar er en God Jul och Gott Nytt År!

    /Catarina

Comments are closed.