Fredagens lunch

22 augusti 2014

I dag har vi ätit kalvbog från Ugglarps gård som bakats på låg temp Igår i 6 timmar

sen kokats med egen odlade  och av barnen skördade morötter , ekologisk grädde och lök samt krav rapsolja

och närproducerad potatis  mycket uppskattat av både vuxna och barn

Tomater på gång

Tomater på gång

En av många gurkor

En av många gurkor

trevlig helg önskar Camilla i köket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Förälder skriver:

    Vilken toppen mat. Roligt allt barnen får se från jord till bord.

  • Förälder skriver:

    Det lät sååå gott! Vad roligt att så mycket kommer från vår egen trädgård. Tack för att du lagar så fin mat till våra barn!

  • Förälder skriver:

    Wow! Det låter så underbart! Inte undra på att dottern ställer krav på maten hemma..hihi 😉

  • Förälder skriver:

    Mums, vilken festmat!!