Planteringstider!

4 maj 2012

Veckan som varit har fått oss på Grodan att känna stor lust att plantera i vår trädgård och så frö i vårt lilla drivhus som vi har i vårt kök!

Många har deltagit och lusten har varit mycket stor i detta lilla vårprojekt. I onsdags var barn födda 2007, grupp1, på en naturdag i strandlivets tecken, vid långa bryggan ute i Bjärred. Efter en heldag med håvande och utforskandet av strandlivet, var det ett glatt gäng som kom tillbaka till förskolan! På onsdag nästa vecka, den 9/5 åker barn födda 2007, grupp 2, till samma utflyktsmål som grupp 1! Vi samlas på Rosa Tornet kl. 08.30 för att promenera till bussen som ska ta oss ut till Bjärred! Vi kommer tillbaka till förskolan ca. 14.30! Medtag en lunchmatsäck och en frukt och dryck!

I går hade Grodan och Trädet en gemensam ”Lekdag”, då vi presenterade nya lekar för barnen i mindre grupper! Det var en lyckad tillställning, då barnen senare på dagen lekte dessa lekar tillsammans i vår trädgård!

På måndag den 7/5 kl. 15.00 – 16.45, har pedagogerna på Grodan och Trädet personalkonferens, då Tobias, Ellinors föräldrar och Sofias föräldrar från Grodan är här tillsammans med Trädets föräldrar och Linda!

Nästa vecka börjar vi med utvecklingssamtalen! Se bokningsschema i vår hall!

En trevlig helg önskar vi pedagoger på Grodan till er alla!