Fjärilen v17

20 april 2018

Hej föräldrar,

Denna veckan:

  • Vi har fortsatt prata om kroppen och dess olika kroppsdelar. Vi har även fortsatt att träna på att känna igen sitt namn.
  • Vi har varit ute mycket då vädret visar sin bästa sida. Glöm inte att smörja era barn på morgonen så fyller vi på med solkräm på eftermiddagen. Barnen är igång och leker för fullt i trädgården. Då behöver vi fylla på med vatten för att orka med. Ta gärna hit en 30 cl flaska som ert barn kan ha på förskolan och glöm inte att namna den.
  • Under torsdagen provade vi på ett nytt experiment. Vi blandade vatten med socker och tillsatte sedan diskmedel. När vi blandat färdigt kunde vi blåsa bubblor som då kunde studsa i handen.
  • Vi avslutade veckan med att gå på en promenad till stora lekplatsen. Barnen var helt lyriska. Efter promenaden utryckte sig ett av barnen – Det var jääääääätteroligt på lekplatsen 😀 vi lekte, åt frukt och lekte lite till.

Viktigt!

Glöm inte att det hänger lappar på vår dörr om utvecklingssamtal, är ni intresserade av ett samtal så skriv upp er innan onsdag den 25/4, då tar vi ner lapparna!

Ta gärna hem era sovsäckar, då det nu är varmt i vårt sovrum, istället får ni gärna ta med en tunn filt.

Hoppas ni alla få en underbar helg!

Sara, Cecilia och Patricia