Personal

Pedagoger på småbarnsavdelningen Fjärilen

Cecilia
Jag började arbeta på Rosa Tornet Nov- 01. Jag är diplomerad småbarnspedagog, montessoripedagog 0-6år med specialistexamen (NAMEX) samt legitimerad förskollärare.
Johanna
Jag har jobbat på Rosa Tornet sedan hösten 2007. Våren 2010 gick jag förskolelyftet på Malmö Högskola. Bor i Lund med sambo och barn. På min fritid umgås jag med min familj och reser gärna.
Patricia
Jag har arbetat som vikarie i hela huset sedan september 2011.

Pedagoger på småbarnsavdelningen Humlan

Litsa
Jag har arbetat på Rosa Tornet sedan augusti 2011. Jag är utbildad barnskötare och läser nu under 2016/17 till dipl. småbarnspedagog.
Linda
Jag har arbetat på Rosa Tornet sedan 2009. Jag är legitimerad förskollärare, montessoripedagog och utbildad ateljerista. I nuläget utbildar jag mig till specialpedagog på Malmö Högskola.

Pedagoger på syskonavdelningen Grodan

Evelina
Jag har arbetat på Rosa Tornet sedan 2009. Hösten 2011 valde jag att utbilda mig till förskollärare. Sedan januari 2015 är jag legitimerad förskollärare.
Melanie
Jag är legitimerad förskollärare sedan 2007. Jag har montessorikompetens och har läst kurser i utepedagogik samt barnlitteratur. Jag har arbetat på Rosa Tornet sedan januari 2015.
Melissa
Jag är utbildad montessorispecialist för barn i åldern 3-6 år. Ursprungligen kommer jag från USA och jag kom till Sverige 1976. Min tvåspråkighet har jag använt som modersmålslärare för barn från 6 år till och med gymnasiet.

Pedagoger på syskonavdelningen Trädet

Ingrid
Jag är legitimerad förskollärare och grundskollärare för de tidigare åldrarna. Utöver detta är jag utbildad montessorilärare upp till 16 år. Under de senaste åren har jag tagit kurser i utomhuspedagogik samt naturvetenskap och teknik för förskolan. Jag har arbetat på Rosa Tornet sedan januari 2015.
Sofie
Jag är utbildad lärare för de tidigare skolåren samt förskoleklass sedan 2007. Under min tid på Rosa Tornet har jag utbildat mig till montessoripedagog för åldrarna 0 – 16 år. Jag började arbeta på Rosa Tornet hösten 2009.
Camilla
Jag är förskollärare och montessoripedagog. Vidare har jag också utbildning inom teckenspråk och hållit kurser inom ämnet. Jag har arbetat på Rosa tornet sedan augusti 2016

Förskolechef

Madeleine Dietrich
Förskolechef
Jag har arbetat inom förskolan och inom Montessori i över tio år. Utöver min Montessoriutbildning har jag även en IHM utbildning som företagssäljare/ekonom. Jag har i mer än 10 år arbetat med administration, organisering och personal samt försäljning och marknadsföring.

Kock

Camilla
Jag bor utan för Åkarp med min man Johan och våra 2 barn Max och My. Har arbetat i restaurangbranschen i ca 20 år, senast som köksmästare på skeppsbron 2. Jag har även drivit hunddagis i 4 år. Min fritid ägnar jag främst åt mina barn, trädgården, att fixa hemma och att baka.

Vikarier

Hanna
Johanna E
Kristina
Emma